Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepodepíše Dublin IV. Krásně to řekl. Až mě jako vlastenci slza ukápla. Až na to, že je to pouze jedna z jeho lží. Dublin IV se vůbec netýká prezidenta, tudíž těžko může nepodepsat něco, co mu nikdo k podpisu nedá.;-D

Ne, lidi s jiným názorem nezval k diskuzi. Mohli mu položit dotaz, na který odpověděl urážkou, nebo lží a ti dotyční už nemohli reagovat. To má do svobodné diskuze opravdu hodně daleko.

Konzistetntní názory? Evidentně ho dlouho neznáte. Co třeba Rusnokova vláda? ODS měla 101 podpisů a Zeman si jmenoval svoji vládu. Nebo Lánský puč. Porovnejte to s Babišem.

Drahoš není pro svobodu, protože řekl o některých věcech se v referendu nerozhoduje. Uvědomujete si že Zeman podporuje totalitáře Trumpa? Nezaznamenal jsem jediný jeho výrok, že přímá demokracie má být v USA. Ale tak je to na celém světě. Nikde na světě se ve všem nerozhoduje v referendu. To pak vlastně nikde na světě není podle vás svoboda. TEČKA.

3 1
možnosti

:-)......Velmi dobře vyargumentováno! Stejnou zkušenost mám i já, když se přes internet bavím se svými příbuznými. Připadám si, jak černá ovce rodiny. Ti jsou prostě tak přesvědčení o jeho inteligenci, také funkcí, kterou zastával, slušným chováním. Nic víc!

Podle mně, velmi dobře ovladatelný člověk bez pevného vlastního názoru, prostě "želé" !

Jak teď sleduji jeho poslední vystoupení na veřejnosti, začíná mi připomínat vystoupení Trumpa. Rozevlátý, ruce nahoru, americký úsměv, jeho počátky byly podstatně skromnější. Poradci se starají, jenže....Česko není Amerika a já takovou divadelní velkohubost přímo nesnáším! R^R^R^

1 2
možnosti
Foto

Víte, co mě z Vašeho článku nejvíc baví ?Ta nepseudointelektuálská nekavárenská reklama na ignoraci jazyka a jeho pravidel. A bohužel čím dál větší potvrzení toho, že uražené stesky voličů stávajícího prezidenta na téma podceňování mají bohužel svůj hmatatelný základ.

4 2
možnosti

Děkuji. Krásně ukazujete, jak nadřazujete formu nad vlastní obsah sdělení. ;-) Jazyk se totiž milá paní vyvíjí.

Teď prosím Pohovořte na téma správnosti Vyhození pana Olivy z AVČR za veřejný odpor vůči výzvě vědců. :-(

1 0
možnosti

Ti normální to vědí. Ten, kdo rozděluje chrlí závist a slabost ducha je smečka dobrodinců lemující cestu z východu na západ a společným liberálně levicovým úsilím k multikulturasmu nazpět k pyramidě moci rovného konglomerátu. Osobnosti jenž u nás byli před listopadem 1989 se to ve spolku EU už hemží.

2 0
možnosti
Foto

Moc dobře si pamatuji, jak to na Krymu probíhalo. Referendum bylo jednoznačně pro osamostatnění od Ukrajiny a v kroku 2 požádalo vedení Krymské autonomní republiky o přijetí do Svazku RF.

Velice podobně, ale daleko násilněji a ke stejné nevůli Madridu se to děje Ve Španělsku s Katalánskem.

Jediný případ, kdy se část státu zcela pokojně, mírumilovně a po vzájemné dohodě oddělila, byl rok 1992 v Československu.

1 3
možnosti
Foto

S trochou nadsázky tak lze odtržení Autonomní krymského republiky z právního hlediska přirovnat k situaci, kdyby krajská rada nějakého českého kraje uspořádala referendum o odtržení tohoto kraje od České republiky a jeho připojení k některému z okolních států. Občané tohoto kraje by se v referendu vyslovili pro odtržení, kraj proto vyhlásil nezávislost a jeho hejtman by následně stvrdil připojení kraje k sousedními státu podpisem smlouvy s jeho prezidentem.

1 1
možnosti

Wlastenci 2.0:

18.53 - Pražská Lucerna se nyní na dálku skrze telemost propojila se zlínským Městským divadlem, kde diskutuje s občany Drahošova žena Eva. Společně se pak návštěvníci obou setkání připojili k Marii Rottrové, která ve Zlíně zpívala za houslového doprovodu píseň Ach synku, synku. Po písni následoval hlasitý potlesk.

Jiří Drahoš své ženě vzkázal přes obrazovku, že ji miluje. Eva Drahošová reagovala stejně, přičemž přidala úsměvný dotaz zdali akademik bez její přítomnosti má doma co jíst. “Müsli tam je a jogurtu máš plnou lednici,” rozesmála pražskou Lucernu.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/drahos-bude-debatovat-s-lidmi-v-lucerne-zeman-vec...

Drahoš má k lidu blíže - Masaryk 2.0

1 0
možnosti

Doufám, že to je pouze citát a nemyslíte vážně že by pan Drahoš měl co společného s Masarykem.

A nebudu se trefovat do toho, že paní Drahošová asi nebude moc kuchařka.

Dále považuji za nedůstojné že se pan Drahoš ani neobtěžuje dorazit do debaty s Prezidentem. Řekl bych že to také vypovídá hodně o jeho slabosti a pohrdání řadovým voličem.

Trochu mi to spíše přijde, že opravdu to je dokladem toho, kde se Drahošova politika tvoří. A to je mezi komedianty, mezi pijavicemi sosajícími z kulturních grantů, které jim přiklepávají jejich straničtí kamarádi. Podle toho, také to „umění“ vypadá.

1 1
možnosti

Pane Koláčku, vyjádřil jste to úplně přesně a jasně. Přesně tak to vnímám i já. A určitě nepatřím k primitivům a vesničanům, jak se "kavárna" snaží označovat příznivce Miloše Zemana. Karma !

7 2
možnosti

bezte uz s tou kavarnou do hospody, pani Valouskova

volte, jak Vam veli svedomi - to je vzdy nejlepsi cesta

3 0
možnosti

amen - na to jste ve Vasem elaboratu zapomnel

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS