Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J74a68n 51R31á31ž

17. 4. 2019 12:55

Prohlášení pařížské prokuratury v době, kdy ještě hořelo, že se jedná o náhodu, bylo krajně politicky prozíravé. Víme, že hledání příčin požáru rodinného domku trvá i dva měsíce a tak se dá předpokládat, že hledání příčin požáru Notre Dame bude trvat také dlouho. Kdyby pan prokurátor s prohlášením počkal až do vyšetření, zcela jistě by ve veřejnosti převládl názor, že se může jednat o nepřátelský akt proti křesťanství, protože když symbol evropského křesťanství shoří tři dny před neposvátnějším dnem této víry, nelze předpokládat, že se jedná o náhodu. Prokurátor ta jednal korektně a politicky moudře.

PS. Bezprostřední, ale politicky promyšlené prohlášení prokurátora také ukazuje na lepší politickou kulturu Evropanů než mají USA, kde jejich prezident druhý den po útoku na "dvojčata" hřímal z Bílého domu o nutnosti pomsty a tu slavnostně přísahal. A jak slíbil, tak i vykonal. Nějak se ale pan Bush u adresáta pomsty zřejmě spletl, neb i když útočníci pocházeli ze Saudské Arábie, pomstil se Iráku.

0 3
možnosti
PK

Jan Ráž , rozumím li správně vaším slovům říkáte že je správné nechat nepřátelskou mocnost útočit a tutlat to před veřejností.

Sám uznáváte že na náhodu to nevypadá.

Jenom se bojíte spravedlivého hněvu těch kterým bylo tímto útokem ublíženo.

Tak si říkám jestli byste za nacistů nestál na straně němců, protože kdyby byl nějaký odboj mohlo by to někoho zranit. A je vám jedno že Francouzi umírají kostely a synagogy hoří . Jenom Pssst třeba si toho nikdo nevšimne.

4 0
možnosti
JB

J58i39r41i 59B22o66r

17. 4. 2019 12:31

Nemusíte jezdit do Itálie. Zničených soch a církevních objektů nám tady po komunistech zbylo dost a dost.

1 0
možnosti
Foto

Ach jo, ani neví, nezjistí si, jaký typ letadel to do dvojčat napálil. Jak potom brát spekulace takového člověka vážně...?

0 3
možnosti
PK

Děkuji za názornou ukázku toho jak se zaměřit na nepodstatný detail a odvést pozornost od hlavního sdělení.

Samozřejmě Vladimíre ti nedochází že nepřesnost byla čistě záměrná, protože dneska se média také nezabývají fakty. Také jsem záměrně neuváděl ostatní události které se ten den staly.

3 0
možnosti
PP

Jste nepoužitelný.

2 2
možnosti
VS

Takže znovu. Jste skutečně boží zjevení.Rv

1 2
možnosti
MV

zjeveni rozhodne, ale Boha bych do toho fakt netahal

0 0
možnosti
Foto

myslela jsem že šíření poplašných zpráva a vyvolávání nenávisti vůči nějaké skupině obyvatelstva je na idnes zakázáno8-oasi záleží na tom proti jaké skupině;-D

0 0
možnosti
ML

M63a75r12t68i30n 22L94a82c34o

17. 4. 2019 19:08

Určite myslíte aj vašu nenávisť proti kresťanom a židom, Palková.

0 0
možnosti
PK

Když něco vypadá jako Prase

Smrdí to jako Prase

Chrochtá to jako Prase

Po uvaření to chutná jako Prase

Já vám říkám že to je Prase.

Vy mi říkáte že nevíte jestli je to Prase a že čekáte na experty a budete jim důvěřovat když vám řeknou že to je Slepice.

14.4.2019 což je den před požárem Nore Dame ,vyšel článek mapující útoky na Křesťanské symboly ve Francii i Německu.

https://www.gatestoneinstitute.org/14044/europe-churches-vandalized

17.3.2019 vyhořel v Paříži kostel sv. Suilpcia.

Když jsem byl v Itálii viděl jsem Křesťanské sochy s umlácenými hlavami

Určitě si myslíte že je to milion a jeden případ nějaké blbé náhody. Je to spíše spojeno s neochotou přiznati si že je proti naší civilizaci vedena válka. Necháte se podřezávat znásilňovat okrádat mučit. Ale experti vám vždy uklidní hlavu s tím že to byl jenom nějaký ojedinělý případ.

5 2
možnosti
Foto

a teď si představte kdyby do katedrály vběhl týpek se samopalem a postřílel padesát modlících se včetně žen a dětí jako se to stalo před měsícem v mešitě na Novém Zélandu-to by na válku vypadalo spíš než že někdo při opravě katedrály pravděpodobně nedodržel bezpečnost-mimochodem ten příměr s prasetem nebyl nejlepší muslimové vepřové nekonzumují zato Češi ano-takže ve smyslu přísloví jste to co jíte bylo lepší to neuvádět-ve sportu se tomu říká vlastní gól;-D

0 3
možnosti
IB

I12v70o 29B10o71u47š51e

17. 4. 2019 10:13

Radeji se nezamyslejte.

2 1
možnosti
MV

i jako ateista bych si dovolil Vam doporucit navrat k bibli

2 1
možnosti
Foto

já spíš návštěvu psychologa;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 988x
 Tak 

Seznam rubrik