Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z diskusního příspěvku autora blogu: "HROZNĚ bych chtěl aby byl v diskuzi třeba nějaký argument typu. Nemáte pravdu protože. ... ... ...Nicméně jsem se dočkal více či méně osobních útoků ale k věcnému obsahu blogísku ani Ň."

Pro osvěžení tedy citace některých jiných diskutujících: "Ten primitivní nacionalismus nebo chcete-li národovectví vedlo pouze k válkám. Svět se díky technice zmenšuje a my potřebujeme být součástí většího celku-trhu.Po EU jsme kdysi toužili,dnes jsme její součástí a máme nejvyšší životní úroveň v naší historii.My jsme EU, kopat do ní je kopat i do sebe.....Evropanství a vlastenectví je protikladem k nacionalismu a izolacionismu. Jiné země EU jsou k nám partnery, konkurenty, ale nejsou nepřáteli. I...."

Jinými slovy autor nechce slyšet argumenty. A když už je zaslechne, tak je jen odbude nálepkováním. Ostatně už to přiznání, že přebírá obrázek z tureckých zdrojů, ukazuje, s kým uvažováním souzní.

3 1
možnosti
PK

Tomáši tak si to rozeberme.

"Primitivní Nacionalizmus" je invektiv který teda ke konstruktivní kritice má daleko.

To že národovectví vede k válkám ... ehm taky není faktická poznámka ani argument.

K válkám více vede to když se nějaká sousední velmoc rozhodne ovládnout menší stát. A to ještě má podpořeno tím když v onom menším státě najde dostatek zrádců a kolaborantů kteří s onou velmoci spolupracují a identfikují se jako členové té nepřátelské mocnosti.

Tak jak se cítí býti zdejší diskutující Evropany, tak se obyvatelé Krymu cítí býti Rusy. Copak to nevidíte ?

A následuje opakování Euro bzučení o tom že zrovna evropská unie je ten větší celek který nám přináší ty lepší zítřky. Což také není pravda ani argument proč bych se zrovna já mýlil. :)

4 0
možnosti
JL

Podle pana Kolacka mam dve moznosti jak se citit. Budto Cechem nebo Evropanem. Jak se mam, ale citit Cechem kdyz jsem se v Cechach, ani nenarodil, ani tam nikdy nezil. Ja jsem se narodil na Morave a ta se nachazi v Evrope. Citim se tedy Moravakem a zrovna tak Evropanem, Cechem vsak nikoli. Kdyz uz tak Cechoslovakem.

Doufam, ze to co jste napsal o slechte nebylo mineno vazne, kazde male dite vi o prohlaseni slechty vernosti Cs. republice zroku 1938. Cesky umelli i nekteri z cisaru, napr. Josef II, Fredinad Dobrotivy, Fr. Josef prvni a i posledni cisar a kral, Karel ktery se svym bratrem rostl na Konopisti. Jeho bracha byl nacisty veznen.

5 1
možnosti
AR

Evropanství a vlastenectví je protikladem k nacionalismu a izolacionismu. Jiné země EU jsou k nám partnery, konkurenty, ale nejsou nepřáteli. I u nich se dopouštějí nějakých chyb, ty však jim můžeme kritizovat a vést s nimi dialog. Ale nevede to k válkám!!

2 1
možnosti
JP

Hlásíte se ke křesťanským hodnotám...v tom se shoduji, ale stydím se za Vás a Vaše názory, včetně toho zobrazení Merkelové. Prostě tupost a hloupost. Ten primitivní nacionalismus nebo chcete-li národovectví vedlo pouze k válkám. Svět se díky technice zmenšuje a my potřebujeme být součástí většího celku-trhu.Po EU jsme kdysi toužili,dnes jsme její součástí a máme nejvyšší životní úroveň v naší historii.My jsme EU, kopat do ní je kopat i do sebe.Pokud chceme ven z EU, můžeme, EU se bez nás snadno obejde(o jednoho parazita a remcala méně...), my na tom pak budeme velice špatně.

7 0
možnosti
PK

Josefe Josefe.

To je úplně převrácená logika.

EU potřebuje nás, protože my jsme v růstu ekonomiky na rozdíl od Staré EU. Koukněte na Francii Španělsko Itálii Řecko. Jsme potřebný jako zdroj jako jsme byly potřebný zdroj pro Hitlera a jeho mašinérii. Vezměte kolik se toho u nás vyrábělo při nuceném nasazení. A není to že z nás udělali levnou montovnu té tak trochu nucené nasazení ? Uvažujte.

To nemluvím o tom jaký zhoubný dopad to pro ČR má.

Veškerý kořen zla je v Kvótách, dyť to je ten samý model jako měli země RVHP jenom se to jinak jmenuje.

Díky dotacím se u nás pěstuje maximálně řepka (čehož se nenažerem)

Chovy Prasat, zdecimovány. Dotace na NEproukci mléka - najednou je máslo za 59 Kč místo za 35Kč.

Těch věcí co EU přinesla špatného je děsně moc.

To ani nemluvím o implementaci politické korektnosti, podpoře LGBT, (pokud jste křesťan tak vám to taky musí vadit) pokud vám to nevadí tak hádám že to s tím křesťanstvím není tak horké.

4 3
možnosti
AR

Přečetl jsem to a jdu si líznout pivko do kuchyně:-(

4 1
možnosti
Foto

v podstatě máte pravdu. karma R^

4 1
možnosti
Foto

můj strýc se jmenoval Šlechta... tak tady jsem zbystřila:))))

já Budu jako vždy Bolševik:)) ráda Karikaturu, fakt Ráda A taky bych ráda na hranu, vždycky trochu Tedy ustoupím. Prostě takhle odvážná Fakt nejsem.R^ Víte...že hlavu francie urazí klaus Mladší, je to násobený ješita a arogant Tatínek, to za a), a za bé), ne že by mi To těšilo, ale ale, je prostě Známý alespoň jistým přehledem ve školství, ráda ho fakt nemám...A pak je Nějaký umrněný koláček, co by Za tu fotku v perexu - být já v Administraci, letěl a bylo by Hotovo. Jednak vyčpělé a pak: Nemůžete si to dovolit.

Nemáte na to zkrátka. Ničím. Od hlavy až k patě až přes slova - ničím. Věřte, že ta dáma z dob svých studií u nás umí česky dost možná více než Vy. Nebo by nad těmi chybami aspoň zapochybovala. Opravdu nevím, na co jste hrdý. Kdekterý podržtaška Vašeho formátu dá evropským osobnostem jistého levelu Hitlerův knír a připadá si jako hvězda.

8 1
možnosti
PK

Já jsem tak rád že mi píšete.

Tento obrázek je převzat z Tureckého deníku.

Pac a pusu

A ještě mi napište že jste celou svou bytostí Evropankou a Rozhodopádně Lepšejší než já. ;-D V

https://www.hotrecentnews.com/img/turkish-newspaper-put-merkel-as-hitler-on-cov-22867.jpg

https://www.gva.be/cnt/dmf20170317_02785232/turkse-krant-zet-merkel-met-hitler-snor-op-de-cover

1 2
možnosti
Foto

... jejda, něco podobného tu chybělo - doufám, že to dodá lesk i ostatním podobně laděným výplodům ... jinak přijměte gratulaci - fakt hustý;-D;-DR^

6 0
možnosti
OJ

Upravte si to zalamování řádků...

2 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 988x
 Tak 

Seznam rubrik