Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tento článek má všechny atributy tzv. řetězového mailu.

Pro trochu přemýšlivé jedince, nemá žádnou hodnotu.

3 2
možnosti

Ježíši Kriste to je blábol....

6 3
možnosti
Foto

V době vypuknutí požáru v Notre Dame se konaly veřejné bohoslužby. Žádný svědek prozatím nepotvrdil, že by se tam pohyboval někdo podezřelý. A nebo že by cítil benzín, nebo tak něco.

0 1
možnosti
JR

J33a66n 49R60á85ž

17. 4. 2019 13:06

Zřejmě nemáte prevdu.

Dvacet minut před vypuknutím požáru někdo spustil požární alarm, ale když nikdo nepozoroval požár, bylo to sice považováno za falešný poplach, ale přesto byl Notre Dame evakuován. Když za 23 minut skutečně začalo zcela náhodně hořet, bohoslužby skončily a v chrámu bylo relativně pár lidí. (Zdroj:Bild.de)

PS. Podle posledních zpráv, požár začal vně katedrály, takže kdyby chtěl někdo požár úmyslně založit,nemusel se pohybovat uvnitř a benzin k založení požáru používají jen idioti.

1 0
možnosti
JP

Výsledky vyšetřování? Vrah Aničky Hrůzové byl usvědčen dvěma instancemi soudu, našli u něj i krvavé hadry aj., ale trest mu byl postupně snižován - smrt, doživotí a pak propuštění. Tak jestli mu to bylo dokázáno, jaktože je to dodnes sporné, protože byl židovského vyznání?

Leda, že by to bylo podobně, jako současné odsouzení kardinála Pella v Austrálii. Měl se dopustit nějaké sodomie s dvěma chlapci, jeden z nich před smrtí své obvinění odvolal. Druhý několikrát měnil výpověď. Jedná se vysloveně o trestný bezprávný tribunál, bez důkazů je možné odsoudit kohokoli z pronásledované skupiny.

3 2
možnosti
Foto

Tiež som zhrozená z toho, ako sa v priebehu 20 rokov výrazne obmedzila sloboda slova. Už človek nemôže vyjadriť svoj názor, ktorý je v rozpore s ľavicovou propagandou, bez toho, aby ho označili za nacistu.

Na západe je dokonca povedať čokoľvek politicky nekorektné trestné. Už je to horšie ako za socializmu.

10 2
možnosti
MM

Myslíte svobodu někoho obvinit bez důkazu?

3 2
možnosti
MM

Lidé by měli počkat na výsledek vyšetřování, než vyprodukují takový žvást.. Bez důkazů se lehce obviňuje. Připomíná mi to doby minulé, kdy za epidemie nebo požáry byli zpravidla obviňováni Židé, Romové nebo přívrženci různých heretických církví, a všichni víme, čím to tehdy pokračovalo..

7 4
možnosti
PK

Vyšetřování k výsledku nikdy nedojde.

Napíšu vám proč.

Máme 2 hypotetické závěry

1 Dejme tomu že to byla nehoda po nějaké době to úřady ohlásí a vlastně oni to už ohlásili - to katedrála ještě hořela a oni už to věděli.

2 Varianta že - to byl teroristický útok , dejme tomu že by se našly nějaké stopy po kanystrech s benzínem případně i nápisy v arabštině. Vyšetřovatel přijde za francouzskou vládou a oznámí výsledek. Vláda nikdy tuto informaci nepustí ven protože se bojí že by Francouzi mohli vzít spravedlnost do vlastních rukou.

I když je to pravda nepustí to ven .

Protože to by znamenalo přiznání dalšího selhání při ochraně Francie , Protože by to znamenalo Přiznat selhání integrace.

Tak řeknou tomu vyšetřovateli řekněte že to je nehoda . viz bod 1

Otázka je má smysl čekat na výsledek vyšetřování když víte že vám nikdy neřeknou pravdu a nebo prostě se řídit common sense a prostě vidět co je zjevné .

Zapálení Norte Dame je 3tí tentokráte úspěšně dokonaný teroristický útok na tuto památku a Xtý případ vypálení kostela v řadě.

2 0
možnosti
IV

Nehořelo náhodou před nějakou dobou v Národním Muzeu - taky při rekonstrukci? Možná jsou lidi při rekonstrukcích prostě neopatrní.

6 1
možnosti
PK

Kdyby to byl jediný kostel který ve Francii vyhořel v posledním roce, kdyby neproběhlo již X teroristických útoků.

Kdyby byla francie v míru.

Možná bych si řekl mohla to být neopatrnost.

Ale komplexně je situace zcela jiná. Jenom lidé jako vy si odmítají přiznat že tu je někdo kdo vás chce zabít a zničit a spálit všechno co je pro vás svaté.

2 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 988x
 Tak 

Seznam rubrik